Politica de confidentialitate si termeni de utilizare

Politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam, cum sunt acestea folosite si care sunt practicile Extrastrong.ro in ceea ce priveste securitatea informatiilor.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Colectarea informatiilor
La efectuarea unei comenzi pentru obtinerea unor produse oferite de Extrastrong.ro, va cerem urmatoarele informatii cu caracter personal:
• numele si prenumele
• adresa completa
• numere de telefon
• adresa de e-mail

Confidentialitatea si securitatea datelor personale
Extrastrong.ro certifica faptul ca respectam drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.
Toate datele si informatiile furnizate de clienti si colectate de Extrastrong.ro, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii produselor noastre (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea produselor).
Nu vom dezvalui nici una din informatiile dumneavoastra personale de identificare altor persoane sau companii, exceptand urmatoarele cazuri:
• in baza unei solicitari oficiale din partea autoritatilor;
• daca o persoana sau companie achizitioneaza compania noastra;
• unor terte parti ce efectueaza servicii in numele nostru (precum procesatorii de plati electronice), dar care fac subiectul unui contract de protejare a informatiilor confidentiale.
Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe site-ul Extrastrong.ro.

Produsele noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au implinit varsta de 18 ani).

Utilizarea site-ului Extra Strong .ro, incluzand accesul, navigarea si cumpararea de produse. Constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document. Cu toate efectele ce decurg din aceasta.

Procesarea comenzilor.

Verificati specificatiile produselor si compatibilitatea acestora inainte de a le cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Extra Strong .ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000. Privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In primele 10 de zile de la cumparare puteti returna produsele comandate. Pentru schimbare sau rambursare completa a banilor. Taxele de expediere la returul comenzii sunt responsabilitatea Clientului.

Solicitarea unui retur se face pe site, prin email sau la numerele de telefon afisate, de luni pana vineri, intre orele 8-18. Sunt necesare numele dvs, data comenzii si o scurta descriere a problemei. Un reprezentant al Serviciului Clienti va ofera asistenta si o autorizare de retur.

Important: Nu putem accepta retur produsele desigilate din ambalajul original, folosite sau care ajung fara o autorizare de retur.

Chiar daca ati refuzat primirea unui colet, puteti lansa oricand o noua comanda. Doar ca la urmatoarele comenzi va solicitam plata in avans a comenzii curente. Plus contravaloarea taxelor de transport si procesare de la comanda retur.

Termeni si conditii.

Echipa Extra Strong .ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Prin folosirea site-ului Extra Strong .ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorii isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati.

*Disclaimer: rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.